SPONSORS 2017 EDITION

An event like the Dutch Championship & Eastersee Regatta can only be organised with help from sponsors. We are very thankful the following partners help us to present you the 2017 edition of this event.

 


Rabobank [ Sneek-ZuidwestFriesland ]

rabobank.nl

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.

 

 

 

ZOEF [ haarlem ]

zoef.com

Zoef.com helpt je om de juiste partyverhuurder te vinden. Via ons kun je alles huren wat je maar nodig hebt voor je feest of evenement - van partytenten en springkussens tot kostuums en catering. Met Zoef.com regel je alles makkelijk en snel.

 

 

 Polem [ lemmer ]

polem.nl

Al ruim 40 jaar is Polem marktleider op het gebied van polyester silo's en tanks. Polem heeft deze positie bereikt doordat ze haar producten en diensten continue optimaliseert en luistert naar de wensen van de klant. Zo is bijvoorbeeld de mogelijke opslagcapaciteit van de silo's en tanks aanzienlijk gegroeid. Polem produceert tanks en silo's tot en met 9 meter diameter met een maximale opslagcapaciteit van 1500 m3! Polem is onderdeel van de Plasticon Composites groep, wereldleider in corrosieresistente oplossingen voor wereldwijde industrieën.

 

 Diversion [ amsterdam ]

diversion.nl

Op een nieuwe manier naar maatschappelijke vraagstukken kijken. Daar houdt ons team van jonge, ervaren professionals zich al sinds 2003 mee bezig. Met de creatieve concepten die we ontwikkelen, gaan we uitdagingen in de samenleving aan. We ondersteunen overheden, bedrijven, culturele en maatschappelijke instellingen om verbinding met de samenleving te leggen en hun maatschappelijke impact te vergroten. Én we pionieren door eigen initiatieven te ontwikkelen die bijdragen aan een betere toekomst.

 De Verfboer [ lemmer ]

verfboerlemmer.nl

De Verfboer Lemmer is dé verfspeciaalzaak die gevestigd is op het industrieterrein Lemsterpark. Wij bieden u een voordelig totaalaanbod voor uw exterieur en interieur. In onze winkel heeft u de keuze uit een groot assortiment hoogwaardige lakken, beitsen, muurverven en behang in alle kleuren en voor alle toepassingen. Wij beschikken over mengmachines die al uw kleuren kunnen mengen en ook voor professioneel kleur- en verfadvies kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen over verf, beits, behang, lak of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.Terracon [ werkendam ]

terracon.nl

Van een bedrijf dat zich specialiseert in funderingstechnieken verwacht men dat het met beide benen stevig op de grond staat, maar ook dat het oog heeft voor de modernste technieken en toepassingen. Ervaren en bekwaam personeel, modern materieel, uitgebreide know-how en jarenlange ervaring, de persoonlijke inzet en het probleemoplossend vermogen maken Terracon Funderingstechniek B.V. tot een innovatieve specialist op het gebied van funderingen. Zowel geheide paalsystemen, waaronder prefab betonpalen, Vibro-palen, Vibro-combi-palen, Terra-combi-palen en MV-trekpalen, alsmede trillingsvrije technieken zoals Terra-Son-palen en grondverdringende Terr-Econ-palen, vallen onder onze expertise.

 Vervat [ oosterzee ]

vervatkoeltechniek.nl

Vervat koeltechniek is een jong koeltechnisch bedrijf welke gevestigd is in Oosterzee. Wij zijn actief in Friesland, Flevoland, Overijssel, Drenthe en Groningen. Vervat koeltechniek staat garant voor het professionele ontwerpen, onderhouden en ontmantelen van al uw koeltechnische installaties.

 

 MK Metaal [ Lemmer ]

mkmetaal.nl

MK Metaal is een dynamisch en allround bedrijf, gespecialiseerd in de productie van staalconstucties, trappen en hekwerken. Ook reparatie en onderhoud van funderings materiaal en grondverzetmachines behoort tot onze werkzaamheden. Onze kracht zit voornamelijk in onze flexibiliteit, meedenkend vermogen en het oplossingsgericht werken, maar bovenal het leveren van kwaliteit. Wij beschikken over een eigen werkplaats, maar kunnen ook op locatie opdrachten uitvoeren. Onze opdrachtgevers zijn: particulieren, architecten, funderingsbedrijven en aannemers.Plaatselijk belang [ oosterzee ]

oosterzee.com

Oosterzee is een dorp in de Friese gemeente De Fryske Marren. Oosterzee ligt in het zuiden van de provincie Friesland aan het grootste meer van Friesland het Tjeukemeer. Tot 1 januari 2014 behoorde Oosterzee tot de gemeente Lemsterland. Het Plaatselijk Belang Oosterzee behartigt de belangen van de inwoners van Oosterzee richting gemeente, provincie enz. Daarnaast beheert zij de camping, havens en strand.

 

 het Ruim Yachtequipment [ oosterzee ]

hetruim.nl

't Ruim is een Speciaalzaak in touwen, kabelaringen, yachtblokken, staaldraad en R.V.S produkten voor de Watersport. Door middel van eigen import en het laten produceren van artikelen, is het 't Ruim mogelijk om voor yacht eigenaren en watersportbedrijven aantrekkelijke prijzen te hanteren. Graag tot ziens !

 

 Cafe Restaurant Tjeukemeer [ oosterzee ]

cafetjeukemeer.nl

Het bedrijf Cafe Restaurant Tjeukemeer is gevestigd aan de Herenweg in Oosterzee. Het is een veelzijdig bedrijf wat vanaf de A6 makkelijk bereikbaar is. Maar ook vanaf het Tjeukemeer, het grootste meer van Friesland, kunt u in de haven aanmeren. Na een korte wandeling komt u terecht bij ons bedrijf. U bent van harte welkom!

 

 Biedermeier kadoshop [ oosterzee ]

debiedermeier.nl

Kadoshop de Biedermeier is een klein familie bedrijfje aan de rand van Oosterzee. Het word gerund door de vakbekwame bloemiste Pieterik van der Zee. Zij word hierin bijgestaan door haar man Gerrit en de kinderen Baukje, Johan en Rein. De Biedermeier is in 1988 in Joure opgericht door Pieterik en Gerrit met als bedoeling het verkopen van aardewerk met droogbloemen. Het bedrijf is nu aangepast aan de moderne wensen van de klant. De droogbloemen zijn op de achtergrond geraakt en de zijde bloemen hebben het overgenomen. Omdat er steeds meer bedrijfjes uit Oosterzee vertrokken, heeft de Biedermeier haar assortiment uitgebreid met: Wenskaarten, Postzegels, enz...

 Bakkerij Breimer [ lemmer ]

bakkerijbreimer.nl

Uw ambachtelijke bakker. Al sinds 1804 uw vertrouwde bakker in regio Lemmer. Hét betrouwbare adres voor brood, gebak, taarten en andere lekkernijen, maar ook is onze croissanterie een fantastische locatie voor lunch, koffie of lekkere snack! Kom gezellig langs in onze Bakkerij! We zitten aan de Vissersburen te Lemmer! Tot snel!

 

 Superrr [ oosterzee ]

superrr.nl

Superrr Oosterzee is onderdeel van Support en Co en helpt mensen welke afstand hebben tot de arbeidsmarkt aan dagbesteding en reïntegratie. Verder staan wij open voor stagiair(e)s. Ons doel is ook om de plaatselijke bevolking te voorzien van hun dagelijkse boodschappen en fungeren we als aanspreekpartner. We hebben een koffiehoek welke een aantal dagen in de week beschikbaar is voor mensen die er behoefte aan hebben. Naast uw dagelijkse boodschappen verkopen we nog cadeau-artikelen (ook van derden), postzegels en bloemen en planten. Ook verzorgen we cadeau- en kerstpakketten en we staan altijd open voor nieuwe ideeën. Kom gerust sfeer proeven, de winkel is dagelijks geopend (behalve op zondag).

 Nauticshop.nl [ Lemmer ]

nauticshop.nl

Bij Nauticshop kunt u bijna alle watersportartikelen voor uw motorboot en zeilboot vinden. Naast de webshop hebben zij een winkel van 640 m² in Bakhuizen en een winkel in lemmer van 330 m². U vindt bij hier oa Liros touwwerk, Gebo patrijspoorten en vluchtluiken, raamrubbers, lieren en heel veel ander watersport voordeel. Daarnaast beschikt Nauticshop over een webwinkel met meer dan 22000 watersportartikelen.

 J. de Boer [ delfstrahuizen ]

warenhuis-jdeboer.nl

Ooit begonnen als schilderszaak is Warenhuis de Boer in Delfstrahuizen na vijfentachtig jaar uitgegroeid tot warenhuis, doe-het-zelf markt en houthandel. De vele namen zeggen het al een bedrijf met een groot assortiment zoals er nog maar weinig te vinden zijn. De toeristen waarderen de sfeer van de winkel waar je gewoon alles vindt. De dorpsbewoners vinden 'om de hoek' wat ze zoeken van cadeautje en huishoudelijk artikel tot bouwmateriaal, behang en verf alles in een ruime sortering. Met vijfhonderd vierkante meter verkoopruimte en nog eens een keer zoveel opslag voor bouwmateriaal is het een bedrijf van deze tijd met een centrale functie in het dorp.

 Nautables

nautables.nl

Nautische zeilerslampen! In verschillende varianten; kies zelf je favoriete model! Jef Delhez, zelf ook OK zeiler en ontwerper van o.a. meubels ontwierp met de Nautables lijn een serie lampen met nautische kenmerken.