SPONSORS 2016 EDITION

An event like the Eastersee Regatta can only be organised with help from sponsors. We are very thankful the following partners help us to present you the 2016 edition of this regatta.

Biedermeier kadoshop [ oosterzee ]

debiedermeier.nl

Kadoshop de Biedermeier is een klein familie bedrijfje aan de rand van Oosterzee. Het word gerund door de vakbekwame bloemiste Pieterik van der Zee. Zij word hierin bijgestaan door haar man Gerrit en de kinderen Baukje, Johan en Rein. De Biedermeier is in 1988 in Joure opgericht door Pieterik en Gerrit met als bedoeling het verkopen van aardewerk met droogbloemen. Het bedrijf is nu aangepast aan de moderne wensen van de klant. De droogbloemen zijn op de achtergrond geraakt en de zijde bloemen hebben het overgenomen. Omdat er steeds meer bedrijfjes uit Oosterzee vertrokken, heeft de Biedermeier haar assortiment uitgebreid met: Wenskaarten, Postzegels, enz...

 J. de Boer [ delfstrahuizen ]

warenhuis-jdeboer.nl

Ooit begonnen als schilderszaak is Warenhuis de Boer in Delfstrahuizen na vijfentachtig jaar uitgegroeid tot warenhuis, doe-het-zelf markt en houthandel. De vele namen zeggen het al een bedrijf met een groot assortiment zoals er nog maar weinig te vinden zijn. De toeristen waarderen de sfeer van de winkel waar je gewoon alles vindt. De dorpsbewoners vinden 'om de hoek' wat ze zoeken van cadeautje en huishoudelijk artikel tot bouwmateriaal, behang en verf alles in een ruime sortering. Met vijfhonderd vierkante meter verkoopruimte en nog eens een keer zoveel opslag voor bouwmateriaal is het een bedrijf van deze tijd met een centrale functie in het dorp.

 Diversion [ amsterdam ]

diversion.nl

Op een nieuwe manier naar maatschappelijke vraagstukken kijken. Daar houdt ons team van jonge, ervaren professionals zich al sinds 2003 mee bezig. Met de creatieve concepten die we ontwikkelen, gaan we uitdagingen in de samenleving aan. We ondersteunen overheden, bedrijven, culturele en maatschappelijke instellingen om verbinding met de samenleving te leggen en hun maatschappelijke impact te vergroten. Én we pionieren door eigen initiatieven te ontwikkelen die bijdragen aan een betere toekomst.

 Stichting Skûtsje Frisia [ lemmer ]

skutsjeverhuurfrisia.nl

Een skûtsje (Fries voor 'schuitje') is een houten of stalen Friese tjalk gebouwd voor het vervoer van vracht in Friesland. Afhankelijk van het seizoen vervoerden ze mest, terpaarde, aardappelen en andere bulkgoederen. De schipper en zijn gezin woonden aan boord van het skûtsje. Vanaf de jaren vijftig zijn veel skûtsjes, die inmiddels als woonschip aan de kant lagen, weer in de vaart gekomen. Nu vinden elk jaar wedstrijden met skûtsjes plaats, het bekende skûtsjesilen. Deze schepen ondergingen vele aanpassingen ten gunste van de absolute snelheid. Zo vaart de Frisia vanaf 1993 als wedstrijd skûtsje in de IFKS. De stichting Frisia heeft als doel het skûtsje in een zo origineel mogelijke staat te houden en in wedstrijdconditie.

 MK Metaal [ Lemmer ]

mkmetaal.nl

MK Metaal is een dynamisch en allround bedrijf, gespecialiseerd in de productie van staalconstucties, trappen en hekwerken. Ook reparatie en onderhoud van funderings materiaal en grondverzetmachines behoort tot onze werkzaamheden. Onze kracht zit voornamelijk in onze flexibiliteit, meedenkend vermogen en het oplossingsgericht werken, maar bovenal het leveren van kwaliteit. Wij beschikken over een eigen werkplaats, maar kunnen ook op locatie opdrachten uitvoeren. Onze opdrachtgevers zijn: particulieren, architecten, funderingsbedrijven en aannemers.

 

 Nauticshop.nl [ Lemmer ]

nauticshop.nl

Bij Nauticshop kunt u bijna alle watersportartikelen voor uw motorboot en zeilboot vinden. Naast de webshop hebben zij een winkel van 640 m² in Bakhuizen en een winkel in lemmer van 330 m². U vindt bij hier oa Liros touwwerk, Gebo patrijspoorten en vluchtluiken, raamrubbers, lieren en heel veel ander watersport voordeel. Daarnaast beschikt Nauticshop over een webwinkel met meer dan 22000 watersportartikelen.

 

 

 pi-groep [ drachten ]

pi-groep.eu

Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. Pi-groep biedt mensen met geestelijke gezondheidsproblemen integraal zorg en integratie op maat. Daarbij worden zij tevens gestimuleerd om hun eigen kracht en talenten vrij te maken, verder te ontwikkelen en deze toe te passen op alle levensterreinen. Pi-groep biedt basis en specialistische GGZ, AWBZ-zorg en re-integratiediensten vanuit vestigingen in Friesland, Flevoland en Drenthe. Groningen is in ontwikkeling.

 Plaatselijk belang [ oosterzee ]

oosterzee.com

Oosterzee is een dorp in de Friese gemeente De Fryske Marren. Oosterzee ligt in het zuiden van de provincie Friesland aan het grootste meer van Friesland het Tjeukemeer. Tot 1 januari 2014 behoorde Oosterzee tot de gemeente Lemsterland.

Het PLB Oosterzee behartigt de belangen van de inwoners van Oosterzee richting gemeente, provincie enz. Daarnaast beheert zij de camping, havens en strand.

 

 


Rabobank [ Sneek-ZuidwestFriesland ]

rabobank.nl

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.

 

 

 het Ruim Yachtequipment [ oosterzee ]

hetruim.nl

't Ruim is een Speciaalzaak in touwen, kabelaringen, yachtblokken, staaldraad en R.V.S produkten voor de Watersport. Door middel van eigen import en het laten produceren van artikelen, is het 't Ruim mogelijk om voor yacht eigenaren en watersportbedrijven aantrekkelijke prijzen te hanteren. Graag tot ziens !

 

 Terracon [ werkendam ]

terracon.nl

Van een bedrijf dat zich specialiseert in funderingstechnieken verwacht men dat het met beide benen stevig op de grond staat, maar ook dat het oog heeft voor de modernste technieken en toepassingen. Ervaren en bekwaam personeel, modern materieel, uitgebreide know-how en jarenlange ervaring, de persoonlijke inzet en het probleemoplossend vermogen maken Terracon Funderingstechniek B.V. tot een innovatieve specialist op het gebied van funderingen. Zowel geheide paalsystemen, waaronder prefab betonpalen, Vibro-palen, Vibro-combi-palen, Terra-combi-palen en MV-trekpalen, alsmede trillingsvrije technieken zoals Terra-Son-palen en grondverdringende Terr-Econ-palen, vallen onder onze expertise.

 De Verfboer [ lemmer ]

verfboerlemmer.nl

De Verfboer Lemmer is dé verfspeciaalzaak die gevestigd is op het industrieterrein Lemsterpark. Wij bieden u een voordelig totaalaanbod voor uw exterieur en interieur. In onze winkel heeft u de keuze uit een groot assortiment hoogwaardige lakken, beitsen, muurverven en behang in alle kleuren en voor alle toepassingen. Wij beschikken over mengmachines die al uw kleuren kunnen mengen en ook voor professioneel kleur- en verfadvies kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen over verf, beits, behang, lak of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

 

 


Drukkerij G. de Vries [ echtenerbrug ]

drukkerijdevries.nl

Drukkerij G. de Vries uit Echtenerbrug helpt u met al uw drukwerkvragen. Twee dagen per week geopend, maar iedere dag online bereikbaar en er wordt dagelijks drukwerk geleverd zoals geboortekaartjes. Mail of bel uw bestelling door en we maken een afspraak wanneer u het kunt komen brengen en/of ophalen.

 

 

 Wasgoed.com [ Leeuwarden ]

wasgoed.com

Ben je student in de stad Leeuwarden en zoek je een verhuurder van witgoed? Wasgoed.com is de specialist op het gebied van witgoedverhuur in Leeuwarden. Je kunt terecht bij Wasgoed.com voor het huren van een splinternieuwe wasmachine, vaatwasser, koelkast of wasdroger. Witgoed huren is de ideale oplossing als je je geen zorgen wilt maken over hoge aanschafprijzen. Ook als je met meerdere mensen in een studentenhuis woont, is het handig om witgoed te huren. Je betaalt bij Wasgoed.com een vast bedrag per maand voor de apparaten die je wilt huren. Moet je wasmachine, koelkast of een ander gehuurd apparaat gerepareerd worden, dan zijn de kosten hiervan voor rekening van Wasgoed.com. Dit geldt ook voor de kosten voor onderhoudswerkzaamheden.